Dortmundi Borussia teenis lõpuks võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia mängijad võitu tähistamas.
Dortmundi Borussia mängijad võitu tähistamas. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis Dortmundi Borussia täna esimese võidu pärast 13. septembrit, kui koduväljakul alistati 1:0 Mönchengladbaci Borussia.

Pärast 13. septembril Freiburgi 3:1 alistamist oli Dortmund teeninud järgmise seitsme kohtumisega vaid ühe punkti. Täna tõi Dortmundile lõpuks võidu külaliste poolkaitsja Christoph Krameri 58. minutil löödud omavärav. Mönchengladbaci jaoks oli see tänavu Bundesligas viie võidu ja viie viigi kõrvale esimeseks kaotuseks.

Turniiritabelis kerkis Dortmund nüüd 10 punkti peale ja see annab neile 15. koha. Enne tänast olid seitse silmaga viimased ehk 18.

Esikohal on Bundesligas Müncheni Bayern 27 punktiga, teine on 23ga Wolfsburg, kolmas Mönchengladbach 20ga, neljas Hannover 19ga, viies Hoffenheim 17ga, kuues Leverkuseni Bayer 17ga ja seitsmes Ragnar Klavani tööandja FC Augsburg 15ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles