Eesti võrkpalliklubidele kolm võitu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Võrkpalliklubi mängijad.
Järvamaa Võrkpalliklubi mängijad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval teenis võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas hooaja esimesed täispunktid Järvamaa Võrkpalliklubi, kes eelmises viies kohtumises oli saavutanud vaid ühe võidu eest kaks silma. Kolm võidupunkti kirjutasid tabelisse ka Selver Tallinn, RTU/Robežsardze ja Pärnu Võrkpalliklubi.   

Kuuendas voorus esimesed täispunktid teeninud Järvamaa Võrkpalliklubi mängis kodusaalis 3:1 (21, -21, 17, 20) üle Ozolnieki Poliursi. Virko Vantsi säras Kesk-Eesti võistkonna poolel 20 punktiga, Siim Põlluäär toetas võitjaid 16, Romet Priimägi 14 ja Reimo Kuri 10 silmaga, kirjutab volley.ee.

Danpower/Võru Võrkpalliklubi alustas kodusaalis kohtumist Selveri vastu edukalt, kui avageim võideti 25:19. Kolmes järgnevas geimis oli omakorda parem tiitlikaitsja, loovutades võõrustajatele vaid vastavalt 18, 18 ja 19 punkti.

Pärnu Võrkpalliklubi alistas kaotatud avageimi järel koduseinte toel 3:1 (-19, 21, 25, 22) Jelgava Biolarsi.

Viienda järjestikuse võidu saavutanud Läti esiklubi RTU/Robežsardze mängis võõrsil 3:0 (25, 22, 13) üle Rakvere Võrkpalliklubi, kelle peatreenerina pidas esimese mängu Urmas Tali.

18 punktiga hoiab turniiritabeli juhtpositsiooni Selver. Pärnu tõusis 14 punktiga teiseks ja RTU samade punktide juures kolmandaks. 14 punkti on koos ka TTÜ-l ja Bigbank Tartul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles