Seitsme mehe tiitlipidu lükkub edasi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia eelmise hooaja ründepaar Igor Subbotin (vasakul) ja Ingemar Teever (paremal) lõid meistriliigas kahe peale 47 väravat. Subbotini karjäär jätkub Tšehhis, kuid Teever jäi truuks Levadiale
Levadia eelmise hooaja ründepaar Igor Subbotin (vasakul) ja Ingemar Teever (paremal) lõid meistriliigas kahe peale 47 väravat. Subbotini karjäär jätkub Tšehhis, kuid Teever jäi truuks Levadiale Foto: Liis Treimann

Tallinna Levadia suurepärane hooaeg Eesti meistriliigas on paljude meeste jaoks sillutanud tee ka rahvuskoondisesse. Juba täna kogunevasse Eesti koondisesse kuulub koguni seitse levadialast. Need mehed laupäeval võidetud tiitlit eriti tähistada ei saanudki, seda enam, et klubi juhtkond korraldas peo pühapäeva õhtul.

Artjom Artjunin, Dmitri Kruglov, Aleksandr Dmitrijev, Artur Pikk, Ilja Antonov, Igor Subbotin ja Ingemar Teever – kõik püüavad sellel nädalal anda endast parima nii sõprusmängus Norra vastu kui ka EM-valikmängus San Marinoga. Kõige suurema üllatusena tuli koondisekutse Teeveri jaoks, kes viimati kandis sinist särki kaheksa aasta eest. «See tuli nagu välk selgest taevast. Muidugi on meeldiv, et kutsuti. Suudaks veel koondises mängu saada ja värava lüüa, siis võiks öelda, et tegemist oleks elu parima hooajaga,» rääkis kogenud ründaja.

Oma võimaluse koondise peatreenerile Magnus Pehrssonile ennast tõestada saab ka Teeveri ründepartner Igor Subbotin, kes lõi meistriliigas Levadia kasuks koguni 32 väravat, neist neli viimases voorus Narva Transile. Sarnaselt Subbotiniga tegid tänavu selge arenguhüppe ka Antonov, Artjunin ja Pikk. Vanameistrid Kruglov ja Dmitrijev on juba aastaid sinisärkide põhitegijate hulka kuulunud.

«Kahjuks eriti pidutseda ei saa, kuna paljud meie mehed kutsuti ju koondise juurde. Seega hooaeg veel päris läbi ei ole,» rääkis Kruglov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles