Eesti jalgpallikoondislase koduklubi langes esiliigasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste (keskel).
Taijo Teniste (keskel). Foto: Sander Ilvest

Norra jalgpalli kõrgliiga viimasest voorust tulevad eestlastele kurvad uudised, sest lõpuminutite põnevuse järel pidi liigaga hüvasti jätma Taijo Teniste koduklubi Sogndal.

Sogndal vajas püsimajäämiseks mängust Stabaeki vastu kindlasti võitu - suurem osa mängust oligi nende käes, tehti koguni 21 pealelööki, aga väravalukku avada ei suudetudki, kirjutab Soccernet.ee. Lõpuminutitel aga lubati kaks korda enda võrku sahistada ja nii esiliigasse kukutigi. Teniste sai kirja enda jaoks traditsioonilised 90 minutit.

Samal ajal mängis ka teine Eesti koondislane, Pavel Londak. Pärast avapoolaja 0:1 kaotust Vikingi vastu tuli Bodo/Glimt riietusruumist hoopis teise häälestusega ning võeti 3:2 võit.

Sogndal lõpetas hooaja 16 meeskonna konkurentsis 24 punktiga 15. positsioonil, Bodo/Glimt pääses 13. kohaga esimesena üleminekumängudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles