Hea mängu teinud Pupart: loodan, et vormikõver hakkab üles liikuma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: arago de sete

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste Ligue A viiendas voorus tegi tänavuse parima etteaste Arago de Sete meeskonna nurgaründaja Keith Pupart, aidates 15 punktiga (kasutegur +14) meeskonna 3:1 võidule Lyoni vastu. Neljapäeval peetud mängus realiseeris Pupart rünnakuid 57%-liselt, näitas 81%-ga kõrget taset vastuvõtul ja lõi kaks ässpallingut, volley.ee.

«Enda mäng ei ole mulle kõige tähtsam. Tegemist võistkonna-alaga ja tähtis on, et meeskond võidab. Mängisime võistkondlikult hea mängu,» oli Pupart nii võiduga kui tiimi esitlusegaga rahul. «Enda vormi koha pealt ütlen nii palju, et hooaja algused pole mul kunagi kõige teravamad olnud. Loodan et vormikõver hakkab nüüd ka ülespoole liikuma,» rääkis Pupart volley.ee-le.

Väärtusliku võidu võttis Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley, kes mängis pühapäeval kodusaalis 3:1 üle liidermeeskonna Ajaccio. Kreek kogus 7 punkti, neist 4 rünnakul, 2 pallingul ja 1 blokis. Resulstatiivseim oli Pariisi diagonaalründaja Nikola Georgiev 26 punktiga (+16).

Kreek ütles pärast mängu, et võeti väärtuslikud kolm punkti. «No ikka tahaks rohkem rünnata, aga mis ma nurisen - kui võidame, siis pole hullu,» rääkis Kreek oma esitluse kohta. Hooajale veidi laiemat pilku heites mõtiskles Kreek alljärgnevalt: «Euroopa Meistrite liiga kohta arvan ma, et meie alagrupi tugevust hinnates meil seal suuri eesmärke pole mõtet seada, põhiline on hästi esineda koduses liigas. Läheme muidugi ka Eurosarjas võitma, kuid suuri pingeid peal ei ole.»

Prantsusmaa meistrivõistlusi juhib viie vooru järel ainsana kaotuseta jätkav Cannes (14 punkti), järgnevad Ajaccio (12) ja Pariis (12), tiitlikaitsja Toursi (9) leiame 14 meeskonna seas kuuendalt ja Arago de Sete (6) üheksandalt realt.

Prantsusmaa naiste meistrivõistluste kolmas voor eestlannade koduklubile Terville Florange midagi rõõmustavat ei toonud, sest võõrsil jäädi kindlalt 0:3 alla Le Cannet' naiskonnale. Tasavägisust pakkus vaid 23:25 kaotatud avageim, järgmistes vaatustes kogus eestlannade naiskond vaid 15 ja 8 punkti.

Polina Bratuhhina-Pitou tegi kaasa kogu mängu ja kogus 6 punkti, esimeses geimis vahetusest sekkunud ja lõpuni mänginud Natalja Bratuhhina sai oma kontosse 4 silma. Eliisa Peit mänguaega ei saanud. Suures hädas olid Terville'i naised vastaste pallinguga - Le Cannet lõi kogu 12 ässa ja Terville näitas vaid 34%-list positiivset vastuvõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles