Iniesta: enne MMi polnud mul aimugi, kes on Özil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta
Andres Iniesta Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondislane Andres Iniesta rääkis, et tal poleks midagi selle vastu, kui Saksamaa koondislane Mesut Özil tema koduklubi Barcelonaga liituks, ent samas tunnistas Iniesta, et polnud enne MMi Bremeni Werderis mängivast mehest midagi kuulnud.

Saksamaa ridades MMil väga head mängu näidanud Özili on pärast MMi seotud mitmete suurklubidega, nende seas Barcelona ja Manchester Unitediga, vahendab Eurosport.

MMi finaalis Hispaania võiduvärava löönud Iniesta sõnas, et 21-aastase Özili oskused avaldasid talle kõvasti muljet. «Enne MMi polnud ma temast kuulnudki,» tõdes Iniesta. «Aga kui vaatasin MMil tema mängu, olin üllatunud, ta mängib väga hästi, olgugi, et on alles nii noor.»

«See, kas ta liitub Barcelonaga või mitte, pole minu pädevuses, aga kui ta siiski peaks meie ridadesse tulema, võtame ta hea meelega vastu,» lisas Iniesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles