Rein Pill ja Sinequamon said Belgias kaks võitu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja Sinequamon.
Rein Pill ja Sinequamon. Foto: Külli Tedre

Rein Pill osales lõppenud nädalavahetusel hobusega Sinequamon Belgias peetud kahe tärni taseme rahvusvahelisel takistussõiduvõistlusel, kus saavutas noorhobuste sõitudes kaks võitu.

Belgias Opglabbeekis asuvas Sentower Parkis peetud võistlustel võttis reedesest 6-aastaste noorhobuste puhtusele ja kiirusele toimunud sõidust osa 44 võistluspaari. Rein Pill ja Sinequamon saavutasid esikoha ajaga 60,97 sekundit, edestades teisele kohale tulnud Kolumbia võistluspaari kuue sekundikümnendiku võrra.

Laupäevane 6-aastaste noorhobuste sõit peeti ümberhüpetele ning selles asus starti kokku 43 paari. Lisaks Eesti paarile pääses ümberhüpetele veel 19 sportlast. Pill ja Sinequamon tegid ka siin kiireima sõidu ning saavutasid tihedas konkurentsis esikoha.

Pühapäevase 145 sentimeetri kõrguse Grand Prix lõpetasid Rein Pill ja A Brok nelja karistuspunktiga, mis andis 75 paari hulgas 30. koha. Võitis hollandlane Frank Schuttert hobusega Arc de Triomphe, teise koha saavutas prantslane Simon Delestre hobusega Csarina de Fuyssieux.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles