Berdych kaotas aastalõputurniiri avamängu masendaval moel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomaš Berdych.
Tomaš Berdych. Foto: SCANPIX

Londonis eile alanud meeste tennise aastalõputurniiril sai ülikindla võidu maailma neljas reket Stanislas Wawrinka, alistades 6:1, 6:1 tšehhi Tomaš Berdychi.

Kõigest 58 minutit kohtumine oli aastalõputurniiri kõige ühepoolsem mäng alates 2009. aastast, kui turniiriga Londonisse koliti. Hetkeks, kui Berdych avasetis 0:5 kaotusseisu jäi, oli ta võitnud kõigest viis punkti. Kogu matši jooksul ei suutnud Berdych seejuures punktiks lüüa ainsatki eestkäe- ega tagantkäelööki!

«Paraku oli see mu terve hooaja kõige kehvem mäng ja oskasin selle jätta aastalõputurniiri alguseks,» ironiseeris Berdych pärast mängu iseenda üle. «Minu mäng põhineb sellel, et taban palli täpselt ja puhtalt, selle pealt saan midagi looma hakata. Aga seekord ei õnnestunud see mul üldse, tabasin palli kogu aeg raamiga. Pean oma meeskonnaga koos maha istuma ja toimunu korralikult läbi mõtlema, et järgmistel päevadel parem olla,» lausus tšehh, kes on nüüd turniiril avamängu kaotanud viiel aastal järjest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles