Ott Kiivikas sõitis ainsa eestlasena kulturismi MMile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Kulturist Ott Kiivikas lendas täna varahommikul Brasiiliasse, et nädalavahetusel võistelda kulturismi maailmameistrivõistlustel. Kiivikas on ainus eestlane, kes suurvõistlusel kaasa teeb, kirjutab fitness.ee.

Kiivika blogisissekanne enne ärasõitu: «Sõbrad, aeg viimaseks sissekandeks enne ärasõitu. Trennid tehtud, täna sai viimane trenn ka videosse võetud ja loodetavasti saate selle tulemust juba lähipäevil imetleda Fitness TVs. Asjad on ka pakitud, kell vaja helisema panna 3.30.... ja ega pikka pidu ei ole, stardime teele ja loodame parimat. Enesetunne on väga hea (kui keegi ikka ütleb, et ei ole võimalik teha supervormi ilma hea enesetundeta, siis mina sellele alla ei kirjuta....) Kaal päeval enne trenni 86,4 kg seega 1,4 kilo üle, kuid eks ta on siin viimasel nädalal ca kaks kilo ka vee arvelt kõikunud. Küll ma ilusasti sisse mahun ja ilma erilise toidu manipulatsioonita. Peaasi on lennukis mitte süsikaid laadida, siis ei viska palju juurde ja kohapeal toidu ja liikumisega saan reguleerida.

Eks näis kui hea interneti ühendus kohapeal on, kuid hotell kus võistlus toimub on 5 tärni, seega loodetavasti seal ka korralik ühendus on olemas. Seniks kõike paremat ja tänan juba ette kõiki, kes hea sõnaga on kogu hooaja toetanud!»

IFBB meeste kulturismi maailmameistrivõistluste ajakava:

14.11 kaalumine ja registreerumine

15.11 eelfinaalid

16.11 finaalid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles