Võidukas Ibrahimovic rääkis tema perekonda tabanud tragöödiast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic koos elukaaslase Helena Segeriga Rootsi parima jalgpalluri autasustamise gaalal.
Zlatan Ibrahimovic koos elukaaslase Helena Segeriga Rootsi parima jalgpalluri autasustamise gaalal. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpalliäss Zlatan Ibrahimovic valiti juba üheksandat korda Rootsi parimaks jalgpalluriks. Tänavune aasta on olnud Rootsi jalgpalli jaoks aga kurb, kuna hiljuti suri 1994. aasta MMi pronksimeeskonda kuulunud Klas Ingesson ja IF Brommapojkarna kaitsja Pontus Segerström. Ingessoni surma põhjuseks oli vähk ning Segerströmi puhul ajukasvaja.  Parimale jalgpallurile mõeldud auhinda vastu võttes rääkis Ibrahimovic ka oma sel aastal surnud vennast Sapkost.

«Kõik need auhinnad näitavad, et ma olen midagi saavutanud ja ma olen oma töös hea, kuid Klas Ingessoni ja Pontus Segerströmi surmad jätavad minu tehtu varju,» rääkis Ibrahimovic. «Ka minu vend suri mõned kuud tagasi sarnase haiguse tõttu. Lisaks jalgpallile on ka muu elu, mis on kokkuvõttes palju olulisem. Seega ... puhaku nad rahus.»

33-aastane Ibrahimovic tunnistati Rootsi parimaks jalgpalluriks kaheksandat aastat järjest ning viimase kümne aasta jooksul üheksandat korda. Guldenbolleni nimelise auhinna saaja otsustavad ühiselt ajaleht Aftonbladet ja Rootsi Jalgpalli Liit. Ibrahimovici kõrval võitis viimati Rootsi parima jalgpalluri tiitli Freddie Ljundberg 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles