Video: jõhker viga lõpetas tõenäoliselt MMil mänginud jalgpalluri karjääri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gilles Yapi Yapo (vasakul).
Gilles Yapi Yapo (vasakul). Foto: SCANPIX

2006. aastal Elevandiluuranniku jalgpallikoondise koosseisus MM-finaalturniiril mänginud 32-aastase poolkaitsja Gilles Yapi Yapo vastu tehti Šveitsi kõrgliiga kohtumises nii jõhker viga, et mängumehe karjäär sai sellega tõenäoliselt läbi.

FC Zürichi kogenud mängumehe vastu tegi jõhkra vea Aarau ridadesse kuuluv 21-aastane Liechtensteini koondislane Sandro Wieser. Wieser lõi jalatald ees Yapi Yapole põlve piirkonda nii õnnetult, et Elevandiluurannikult pärit mängumehel tuvastati nii põlve ristatisidemete kui ka külgsidemete rebend. Lisaks said tõsiselt kannatada põlvekõhr, menisk ja põlvekeder.

Zürichi jalgpalliklubi president Ancillo Canepa on juba teada andnud, et asjale antakse ka ametlik käik, kuna Wieseri poolt oli nende hinnangul tegemist tahtliku tegutsemisega. «Kahtesen sügavalt juhtunut. Seal ei olnud midagi tahtlikku,» kirjutas Wieser oma Facebooki lehel.

Juhtunu muudab veelgi halvemaks tõsiasi, et mehed olid FC Baselis omala ajal meeskonnakaaslased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles