Talts: kõige tähtsam oli võita

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki korvpallimeeskond võõrustas täna korvpalli Eurochallenge’i sarja tähtsas kohtumises bulgaarlaste Sofia Lukoili Academicut. Rock teenis lõpuks 71:59 võidu.
Tartu Rocki korvpallimeeskond võõrustas täna korvpalli Eurochallenge’i sarja tähtsas kohtumises bulgaarlaste Sofia Lukoili Academicut. Rock teenis lõpuks 71:59 võidu. Foto: Kristjan Teedema

«Meie jaoks oli kõige tähtsam võita. Siiani oli kõik jube raske, nüüd on aga hea edasi minna,» rääkis Tartu Rocki tugitala Janar Talts pärast EuroChallenege sarjas saadud võitu Sofia Lukoil Academicu üle.

Taltsi sama kogenud meeskonnakaaslane Gert Dorbek lisas: «Arvan, et see võit võis meid senisest painest vabastada. Võitlesime iga palli pärast ja vähemalt 37 minutit mängisime ka väga head kaitset. Kui aga kaitses saad hästi hakkama, pole hullu ka sellest, kui rünnakul mööda viskad.»

Rock tegi tänase mängu eel kaitses mõningad korrektiivid ning need õigustasid ennast. Peatreener Gert Kullamäe selgitas, et peamine oli saada hakkama üks-ühe vastu olukordades vastaste ameeriklastest tagamängijatega. «See oli mängu võtmeks  ning selle vastasega meie asjad toimisid,» märkis ta ja lisas, et eilseks muudeti ka veidike oma rünnakujoonist, eesmärgiga mängu pisut rohkem avada.

Rock alistas Sofia meeskonna 71:59 ning sai tabelisse ühe kaotuse kõrvale esimese võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles