Hoop Rockile – Peciukevicius sai taas vigastada

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki korvpallimeeskond võõrustas täna korvpalli Eurochallenge’i sarja tähtsas kohtumises bulgaarlaste Sofia Lukoili Academicut. Rock teenis lõpuks 71:59 võidu.
Tartu Rocki korvpallimeeskond võõrustas täna korvpalli Eurochallenge’i sarja tähtsas kohtumises bulgaarlaste Sofia Lukoili Academicut. Rock teenis lõpuks 71:59 võidu. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskonna leedulasest mängujuhi Augustas Peciukeviciuse platsile naasmine oli Sofia Lukoil Academicu vastu peetud eurosarja kohtumise eel üks suuri ootusi. Päev varem tehtud treening näitas, et kõik on korras ning peatreener Gert Kullamäe saatis ta esimesel veerandajal vahetusest palatsile.

Paraku jagus Peciukeviciust vaid kaheks minutiks ja kümneks sekundiks. Siis venitas ta uuesti äsja justkui paranenud kubemelihast ning pidi platsilt lahkuma. Kui pikaks vigastusepaus kujuneb, selgub ilmselt lähipäevil.

Nagu Peciukeviciuse vigastusest oleks veel vähe, vaevles ka teine mängujuht Tanel Sokk seljavalude käes. Ta mängis vapralt küll 27 minutit, kuid lõpu eel vajus minutilisele vaheajale minnes korraks isegi platsile – tugev valu niitis mehe hetkeks jalust. Pärast mängu oli Sokk siiski optimistlik.

«Loodan, et midagi väga hullu ei ole, lihtsalt mõni päev on ongi asi kehvem, mõnel päeval jälle parem,» nentis ta ja tunnustas kogu meeskonda, kes keerulises seisus nii hästi võitles.

Rock alistas EuroChallenege sarja teises voorus koduväljakul Sofia meeskonna 71:59 ja sai tabelisse esimese võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles