Alonso McLarenisse, kuid küsimärgid on endiselt õhus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Autosport.com teatab, et praegu Ferreri vormel-1 meeskonna ridadesse kuuluva Fernando Alonso liitumine McLareniga saab peagi ametlikuks. Portaali teatel tullakse uudisega avalikkuse ette enne järgmisel nädalal toimuvat Abu Dhabi etappi.

McLareni meeskonnale lähedal seisvad isikud on kinnitanud, et Alonso leping tiimiga on kokku lepitud ja seega liitub ta taas võistkonnaga, kelle ridades ta sõitis hooajal 2007.

Kuna Alonso on aga otsustanud McLareni pakkumise vastu võtta, siis peab McLaren loobuma ühest oma senisest sõitjast. Praegu on räägitud, et meeskonnas jätkab noor taanlane Kevin Magnussen ja ruumi peab tegema kogenud Jenson Button, kuid väidetavalt võis viimati toimunud Brasiilia GP siinkohal muudatusi teha. 2009. aasta maailmameister Button saavutas Brasiilias hinnatava neljanda koha.

MM-sarja üldarvestuses on Button praegu 106 punktiga seitsmes ning Magnussen paikneb 55 silmaga kümnendal positsioonil. Siiski räägib vanus jällegi Magnusseni kasuks, kes on praegusest tiimikaaslasest ligi 13 aastat noorem. Lisaks tuleb Magnussenile maksta tunduvalt väiksemat palka.

Sel nädalal seisavadki McLareni peakorteris ees otsustavad kõnelused ja kui langetatakse otsus, siis tehakse avalikuks ka Alonso liitumine meeskonnaga. Kui Alonso lahkumine Ferrarist saab ametliku kinnituse, siis saab Ferrari esitleda ka oma uue hooaja sõitjat Sebastian Vettelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles