Djokovic lohutas Dimitrovi: sul on ju Šarapova

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Hea hooaja selja taha jätnud Bulgaaria noor tennisetäht Grigor Dimitrov tegi küll tänavu maailma edetabelis märkimisväärse tõusu, kuid jäi siiski napilt Londonis toimuvast aastalõputurniirist eemale. Maailma esireket Novak Djokovic soovitas bulgaarlasele sellegipoolest mitte ülemäära kaasa tunda.

«Ta on andekas. Ta näeb hea välja. Ta räägib kenasti inglise keelt. Ja tema tüdruksõber on Maria Šarapova. Mida tal veel vaja peaks olema?» lõõpis Djokovic pärast seda, kui oli alustanud Londoni turniiri võiduga Marin Cilici üle. Serblane sai Dimitrovi tõusnud klassi tunda tänavuse Wimbledoni turniiri poolfinaalis, kui pidi finaalipääsu nimel kõvasti vaeva nägema.

«Grigor on vahva sell – väga hea mängija, kes on kindlasti piisavalt andekas, et ühel päeval suure slämmi turniir võita. Ta liigub juba selles suunas, kuna jõudis Wimbledonis poolfinaali. Mängisime seal kolm tundi ja pidime mõlemad endast kõik välja panema,» kiitis Djokovic 23-aastast bulgaarlast.

Tundub, et Dimitrov oskab ka ise leitud õnne hinnata - aastalõputurniiri korraldajad pakkusid maailma edetabelis 11. kohal olevale bulgaarlasele tavapäraselt võimalust olla turniiril üks kahest varumehest, kes pääseb platsile mõne põhimängija ootamatu vigastuse korral.  «Kui lähen turniirile, siis selleks, et mängida, mitte varumehena lootuses, et keegi teine saab vigastada. Nii et tänan väga, aga see pole mulle,» teatas Dimitrov seepeale korraldajatele ning siirdus hoopis koos Šarapovaga Londoni kauplustesse osturetkele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles