Piinlik lugu: venelastel polegi Capellole maksmiseks raha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjad pihud: Fabio Capello on Venemaal juba viis kuud palgata.
Tühjad pihud: Fabio Capello on Venemaal juba viis kuud palgata. Foto: SCANPIX

Tasapisi juba 2018. aasta koduseks MMiks valmistuv Venemaa jalgpalliliit on lõhkise küna ees – koondise peatreenerile Fabio Capellole ei jõuta enam palka maksta.

Alaliidu täitevkomitee liige Sergei Stepašin tunnistas Interfaxile, et seis on tõesti halb. «Fakt – Venemaa Jalgpalli Liidul ei ole piisavalt raha, et Capellole maksta,» lausus ta. «See pole kindlasti asi, mille ühe uhke olla. Oleksime pidanud temaga lepingut sõlmides kaaluma, kust raha saada. Nüüd peame otsime kellegi, kes saaks selle summa välja käia.»

Venemaa väljaannete sõnul ei ole Capello palka saanud juba viis kuud. Itaallane asus Venemaa koondise peatreeneriks 2012. aastal ja viis meeskonna üle tosina aasta taas MM-finaalturniirile. Seal aga tabas venelasi pettumus, kui Belgia ja Alžeeria järel alagrupist edasi ei pääsetud. Capello oli jaanuaris alla kirjutanud lepingupikendusele, mille alusel ta on ametis kuni 2018. aasta MMini.

Vene meediat uskudes teenib Capello uue lepingu järgi aastas 9 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles