Sokk ja Peciukevicius võivad naasta järgmisel nädalal

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk heitles kohtumises Sofia Lukoil Academicu vastu seljavaludega.
Tanel Sokk heitles kohtumises Sofia Lukoil Academicu vastu seljavaludega. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kui veel teisipäeva õhtul, pärast EuroChallenge’i sarja võidukalt lõppenud kohtumist paistis Tartu Rocki korvpallimeeskonna mängujuhtide osakond lootusetult rivist väljas – vigastada said nii Augustas Peciukevicius kui ka Tanel Sokk –, siis juba eile oli tiimi füsioterapeut Martin Vahimets lähituleviku suhtes optimistlikum.

«Õnneks selgus, et Soku seljavalu on täiesti uus asi, mitte vana vigastuse taasilmnemine,» sõnas Vahimets. «Ilmselt sai ta vastaste katetest läbi murdes selga löögi. Valu on igatahes palju kõrgemal kui eelmise vigastuse korral.» Vahimets lisas, et ilmselt ei osale Sokk reedeses koduliiga mängus Audentesega, kuid teisipäeval eurosarja järjekordses heitluses peaks ta platsil olema.

Teisipäevaks andis Vahimets lootust ka uuesti kubemelihast venitanud Peciukeviciusele. «Teda on platsile vaja ning selle nimel käib tõsine töö. Tundub, et asi pole nii hull, et vajaks mitmenädalast pausi,» rääkis ta. «Tegelikult oli ta juba teisipäeval valmis – enne seda osales ta kolmel treeningul ning vigastatud kohta katsudes ei tundnud ta enam valu. See, et vigastus uuesti välja lõi, oli halbade asjade kokkulangemine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles