Uus treener soovib Sergei Zenjovi laenule saata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov Blackpooli vormis.
Sergei Zenjov Blackpooli vormis. Foto: Blackpool FC

Eile Eesti jalgpallikoondise sõprusmängus Norra vastu algkoosseisus alustanud Sergei Zenjov on koduklubi Blackpooli juures juba poolteist kuud mängupraktikata ning uue peatreeneri Steve Clarki tulekuga on tõenäoline, et meie mees talvise üleminekuakna ajal laenule siirdub.

Nimelt teatab Blackpool Gazette, et kaks nädalat tagasi meeskonna etteotsa määratud Steve Clarki praegustesse plaanidesse ei mahu kaksikvennad Edu ja Joan Oriol, Formose Mendy ning paraku ka Eesti koondislane Zenjov, vahendab Soccernet.ee.

Seega on lehe andmetel Blackpool andnud teistele Inglismaa liigatasandi klubidele teada, et eelmainitud nelikut on võimalik laenule võtta. Seeläbi soovib endine Premier League'i pallur Clark vaadata, kuidas mehed mujal hakkama saavad ning seejärel teha suvel otsuse, kas ta näeb neil tulevikku ka hetke Championshipi punase laterna juures.

Viimati 27. septembril Blackpooli eest mänguminuteid teeninud Zenjov siirdus Inglismaale juuli alguses, sõlmides klubiga 1+1 lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles