Zopp võitis Helsingis ja jõudis veerandfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Soomes toimuval ATP Challenger-turniiril alistas Jürgen Zopp soomlase Micke Kontineni ja jõudis veerandfinaali.

Juba esimestest geimidest alates näitas Zopp (ATP 285.), et vastasele allahindlust täna ei tehta ja pani oma servimasina kenasti tööle. Avasetis viis ässa servinud Zopp realiseeris esimese servi õnnestumise korral enda kasuks 92% punktidest ja võitis avavaatuse 6:1.

Teises setis mängis Kontinen (ATP 420.) oluliselt paremat tennist ja murdis kohe Zoppi pallingu. Väga enesekindlalt mänginud noor soomlane võitis teise seti 6:2 ja seega pidi otsustama võitja saatuse kolmas sett.

Zopp näitas kolmandas setis head mängunärvi ja võitis tasavägise seti neljandalt matšpallilt 7:6 (4). Veerandfinaalis läheb Zopp kokku 33-aastase rumeenlase Victor Hanescuga, kes on turniirile asetatud kaheksandana ja kelle edetabelinumber on 124. Rumeenlane on tennisistide hulgas üsna võimas kuju, sest mehel on pikkust 198 sentimeetrit ja kaalu 88 kilo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles