Viljandi ja Jõhvi alustavad duelli meistriliiga nimel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku selle hooaja viimane mäng kodupubliku ees on pühapäeval, kui ta peab Premium-liigasse ülemineku seeria esimese kohtumise Jõhvi Lokomotiviga. Pilt on tehtud 2. novembril Viljandis, kui ta oli vastamisi FC Flora II meeskonnaga.
Viljandi Tuleviku selle hooaja viimane mäng kodupubliku ees on pühapäeval, kui ta peab Premium-liigasse ülemineku seeria esimese kohtumise Jõhvi Lokomotiviga. Pilt on tehtud 2. novembril Viljandis, kui ta oli vastamisi FC Flora II meeskonnaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval, 16. novembril kell 13 peetakse Viljandi linnastaadionil esimene Eesti jalgpalli meistriliiga üleminekumäng, kus koha eest kõrgemas seltskonnas alustavad duelli Viljandi JK Tulevik ja Jõhvi FC Lokomotiv.

«Selles, et eesseisvatel üleminekumängudel on võidusoosik Jõhvi Lokomotiv, ei kahtle ilmselt keegi. Nad on ikkagi hooaja jooksul mänginud väga tugevate vastastega ja nende karastus on seetõttu meie omast suurem. Aga omad võimalused on kindlasti meilgi. See ongi ju jalgpalli võlu. Oluline on esimeses mängus veidi luurata ja vastase nõrgad kohad oma tugevuseks muuta,» selgitas Tuleviku peatreener Aivar Lillevere.

Tuleviku mängija Indrek Ilves: «Pühapäeval on tulemas meile väga tähtis mäng. Jõhvi lokomotiv on meie jaoks kindlasti väga tugev vastane. Seega peame olema ka väga hästi häälestatud, puhanud ja valmis iga millimeetri eest võitlema selleks, et esimene mäng võita. Mängime koduvaljakul ja loodan, et see saab olema positiivseks faktoriks.»

Jõhvi treener Andrei Škaleta mäletab Tulevikku sellest ajast, kui omavahel esiliigas maid jagati. «Väga raske oli nendega mängida, ambitsioonikas ja tugev meeskond, kes alati mängib võidu peale. Hetkel meie võistkonnas on väga raske olukord, paljudel tugevatel jalgpalluritel on probleemid tervisega, aga vaatamata sellele kogu klubi tahab Premium liigasse jääda ning selleks anname endast kõik,» rääkis Škaleta.

Jõhvi keskkaitsja Oleksandr Volchkov: «Tuleb kõva lahing, Tulevik on minu jaoks tundmatu meeskond, aga see fakt, et nad on Esiliiga tippvõistkond ja tahavad Premium liigas mängida, rääkib nendest nagu tugevatest vastasest. Me aga mängime ainult võidu peale, sest tahame areneda ning kasvada ainult Premium liigas ja ei soovi Tulevikule seda kohta anda.»

Mängu peakohtunik on Kristo Tohver, abikohtunikud Sten Klaasen ja Hannes Reinvald, lisakohtunikud Juri Frischer ja Roomer Tarajev ning neljas kohtunik Neeme Neemlaid.

Korduskohtumine peetakse 22. novembril kell 13:00 Jõhvi linnastaadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles