Raul Must alustas Norras võidukalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Margus Ansu

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Oslos alistas Raul Must esimeses ringis sakslase Kai Schaeferi 21:19, 21:19.

Võistlustel esimese asetusega Must kohtumise järel: «Mäng oli tasavägine ja raske. Vastane mängis väga tehniliselt ja ilmselt ületas ennast täna minu vastu. Esimene asetus tabelis tähendab, et turniir on võimalik võita, kuid tugevaid mängijaid on osalejate seas palju ja ükski vastane pole kerge.» Raul Must peab kohtumise pääsu eest veerandfinaali reede õhtul Austriat esindava Vilson Vattanirappeliga.

Eestlannadest osalevad turniiril juunioride vanuseklassi kuuluvad Sale-Liis Teesalu ja Kati-Kreet Marran. Teesalu kohtus esimeses ringis võistlustel kõrgeima asetusega leedulanna Akvile Stapusaitytega ning pidi vastu võtma kaotuse 6:21, 11:21. Kati-Kreet Marran mängis eakaaslasest rootslanna Frida Lindstromiga, kuid jäi samuti alla 13:21, 18:21.

Naispaarismängus on Marran-Teesalu kolmanda asetusega ning olid esimeses ringis vabad. Teise ringi vastased on Clara Nistad – Moa Sjoo Rootsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles