Zopp jõudis Soome turniiril kindla võiduga finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Eesti hetke parim meestennisist Jürgen Zopp jõudis Soomes Helsingis toimuval 42 500 dollari suuruse auhinnafondiga ATP Challenger-turniiril finaali, kui alistas poolfinaalis kindlalt 6:4, 6:0 valgevenelase Jegor Gerassimovi.

Ainus raskem hetk tekkis Zopil tänase mängu jooksul avasetis, kui ta jäi 3:1 eduseisu järel 3:4 kaotusseisu. Seisult 4:4 murdis Zopp aga pika geimi järel viimaks vastase pallingu ning sellega sai valgevenelase vastupanu ka otsa. Teise seti võitis Zopp geimigi loovutamata ning kohtub finaalis nüüd Iisraeli tennisisti Dudi Selaga, kes alistas teises poolfinaalis 6:1, 6:3 slovaki Norbert Gomboši. 29-aastane Sela on maailma edetabelis praegu 88. kohal, ent on viie aasta eest oma parimatel päevadel hoidnud ka 29. tabelikohta.

Enne mängu:

Zopp on juba turniiri käigus alistanud maailma 65. reketi Jarkko Niemineni ning veerandfinaalis ka maailma 124. reketi Victor Hanescu. Maailma edetabelis 285. kohal oleva eestlase poolfinaalivastane Gerassimov on edetabelis 247. kohal.

Mängu on võimalik näha SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles