Bengals murdis Saintsi, Hunt sai viga

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: AFP/SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals võttis võõrsil võimsa võidu New Orleans Saintsi üle 27:10 ja juhib divisjoni. Margus Hunt vigastas jalga.

Bengalsi kaitse pidas üllatavalt hästi ning rünnak töötas üllatavalt kenasti. Legendaarne Saints ja mängujuht Drew Brees hoiti vaos ning saadi ülitähtis võit. Kuna Cleveland Browns kaotas, juhib Bengals AFC põhjadivisjoni 6 võidu, 3 kaotuse ja viigiga. Mängu miinuspoolele tuleb kanda Margus Hundi jalavigastus.

1. veerandaeg:

Bengals on kummaliselt kosunud, suudab takistada Saintsi jooksumängu ja ka mängujuht Drew Breesi söödud on kesised. Saints peab leppima löögiväravaga ja läheb juhtima 3:0.

Siis tuleb appi õnnejumalanna. Bengals puterdab palli, mis läheb üle väravajoone, kuid omad katavad selle. Kohtunik loeb touchdowni ja Bengals juhib 7:3!

Hunt on paar korda platsil käinud, kuid midagi erilist korda ei saada. Aga kaitse töötab.

2. veerandaeg:

Telekaamera näitab väljaku kõrvale liipavat Hunti. Peagi toimetatakse eestlane elektrikäruga arstlikku kontrolli. Peagi tuleb teade, et Hundi jalg sai viga ning ametlik hinnang on: küsitav, questionable - ehk tema võimalik naasmine väljakule on 50-50.

Bengalsi kaitse, kust Hunt siiski puudub, teeb imet - Saintsil on neli katset jõuda mõne jardi kauguselt väravatsooni, aga ei jõuta.

Bengalsi rünnak töötab pisut edukamalt ning jõutakse löögivärava kaugusele - 10:3!

Veerandaja viimasel sekundil lööb Mike Nugent teisegi värava - 13:3!

3. veerandaeg:

Bengalsi mängujuht Andy Dalton leiab väravatsoonis Jermaine Greshami - 20:3!

4. veerandaeg:

Meeskonnad vahetavad touchdowne - Bengalsi oma sünnib Andy Daltoni söödust A.J. Greenile - 27:10!

Enne mängu:

Saints on kodus tugev, Bengals ei suuda samas kuidagi oma mängu leida. Eelmisel neljapäeval saadi Cleveland Brownsilt häbiväärne kaotus, sest mängujuht Andy Dalton oli äärmiselt kehv ning kaitse ei pidanud.

Bengals peab kuidagiviisi peatama Saintsi läbimurdjad ning rikkuma NFLi ühe parima quarterbacki Drew Breesi söödumängu. Just viimases elemendis saaks Hunt midagi korda saata, ent pole kindel, palju talle mänguaega antakse.

Ka Dalton peab näitama, kas ta suudab meeskonda võidule viia, sest muidu võib usk temasse lõplikult kaduda. Bengalsi staarpüüdja A. J. Green on rivis, küll aga puudub vigastuse tõttu parim läbimurdja Giovani Bernard.

Bengals asub AFC põhjadivisjonis 5 võidu, 3 kaotuse ja viigiga teisel kohal. Juhib Browns (6-3), kolmandal-neljandal kohal on Pittsburgh Steelers (6-4) ja Baltimore Ravens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles