Manchester Unitedi must hooaja algus: kolm päeva ja uus vigastus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daley Blind sai Hollandi-Läti mängus põlvevigastuse.
Daley Blind sai Hollandi-Läti mängus põlvevigastuse. Foto: Scannpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond ei ole pärast suvist vägevat osturallit ja uue peatreeneri Louis van Gaali palkamist oma mängu endiselt soovitud moel käima saanud. Suureks probleemiks on selle juures ka vigastused.

Praeguse seisuga on vigastatute lehel koguni kümme Unitedi mängijat - eile õhtul lisandus sellesse nimekirja viimasena Hollandi koondise poolkaitsja Daley Blind, kes tegi mängus Läti vastu viga põlve ristatsidemele. Blindi vigastuse tõsidus ja mängupausi täpne pikkus ei ole veel selgunud, kuid tõenäoliselt ulatub see vähemalt paari kuuni.

Statistikud on kokku arvutanud, et van Gaali ametisoleku aja jooksul on vigastused Unitedi mängijaid tabanud 39 korral. See tähendab, et keskmiselt saab mõni Unitedi mängumees vigastada iga kolme päeva tagant.

Lisaks Blindile on praegu vigastusega väljas ka Hispaania koondise treeningul sõrme nihestanud väravavaht David de Gea ja põlve raviv ründaja Radamel Falcao. Pikemat vigastuspausi peab kohtumises Manchester City vastu õlga nihestanud Marcos Rojo, kergema trauma küüsis on ka poolkaitsjad Michael Carrick, Ashley Young ja Jesse Lingard ning kaitsjad Phil Jones, Jonny Evans ja Rafael.

Liigatabelis on United 11 vooru järel seitsmendal kohal. Ehkki viimasena Meistrite liigasse viivast neljandast kohast ollakse vaid kahe punkti kaugusel, on kaotus liidrile Chelseale juba 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles