Pingile langenud Pareiko: treener on see, kes vastutab tulemuse eest ja otsustab

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise mängijad käisid täna Tallinna lastehaiglas heategevusüritusel. Väravavahi Sergei Pareiko sõnul oli pärast laupäevast masendavat 0:0 viigimängu San Marinoga postiivne, et meeskond sai lastega kohtuda ja head teha.

Pareiko ise vaatas üle väga pika aja koondise valikmängu kõrvalt ning Eesti väravat kaitses Mihkel Aksalu. Selline olukord vanameistrile loomulikult meelepärane ei olnud, kuid treeneri otsust ta hukka ei mõistnud.

«See on treeneri otsus ja mis ikka hakkan siin seletama,» rääkis Pareiko. Ta tunnistas, et põhjuseid tema pingile jätmiseks oli. Nimelt pole Pareikol koduklubi ning trenni teeb ta juba mõnda aega iseseisvalt. «Selline see jalgpall on. Treener on see mees, kes vastutab tulemuse eest ja otsustab. Minu poolt on vaja olla valmis ja kõik.»

Videointervjuus rääkis Pareiko, mida arvas kaasmängijate esitusest San Marinoga mängus ning mida ootab homselt sõprusmängult Jordaaniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles