Napoli põhitiimiga treeninud Liivak: käsil on 2-3 tähtsat aastat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise 18-aastane ründaja Frank Liivak on enda sõnul heas vormis, kuna saab Itaalias Napoli noortemeeskonna eest palju mänguaega ning klubi peatreener Rafael Benitez on teda vahel ka põhimeeskonna trennidesse kutsunud.

«Hetkel olen väga rahul. Mänguaega on palju ja trennid on kõvad. Tunnen end heas vormis olevat ja loodan seda (homses sõprusmängus Jordaania vastu – toim) ka näidata, kui võimalus peaks tulema,» rääkis Liivak. «Olen teinud mõningad trennid ka põhimeeskonnaga ning kindlasti ka see annab motivatsiooni juurde.»

Üldiselt on Liivak eluga Napolis rahul ja loodab, et kõvasti trenni tehes tuleb paari aasta jooksul ka suurem läbimurre tippjalgpalli. «Igapäevaselt on seal kõvad trennid ja teen ka ise ekstratrenne juurde, et veel areneda ja areneda. Praegu on käsil väga tähtsad kaks-kolm aastat ja siis näeb, kuhu võib välja jõuda. Kindlasti tuleb kõvasti trenni teha, et areng jätkuks.»

Videointervjuus rääkis Liivak muuhulgas ka sellest, mis tundega ta vaatas televiisorist laupäevast 0:0 viigimängu San Marinoga ja miks Eesti koondise fännid peaks homme kõik staadionile tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles