Piltuudis: endine NBA staar kogub Hiinas kummalist populaarsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metta World Peace kuulsate jalanõudega.
Metta World Peace kuulsate jalanõudega. Foto: twitter.com

Pikalt maailma kõige kuulsamas korvpalliliigas NBAs mänginud Metta World Peace on tänavuseks aastaks kolinud Hiinasse ja naudib seal suurt populaarsust, kuid mitte ainult oma mänguoskuse, vaid ebatavaliste jalanõude tõttu.

Hiinasse kolinud Metta World Peace, kes varasemalt kandis nime Ron Artest, on hakanud oma nime muutma kohalikult sobivaks The Pandas Friendiks, mis tõlkes tähendab pandade sõpra. Lisaks on ekstravagantse käitumise poolest tuntud mängumees oma peatsele nimele sobivalt asunud kandma ka panda peadega jalavarjusid ning kuigi endine NBA superstaar käis nendega esimest korda väljakul juba mõnda aega tagasi, on nüüdseks alles selgunud, et kohalike seas on need väga populaarsed, sest üha enam postitatakse neist pilte sotsiaalmeediasse.

Metta World Peace kinnitas ka ise oma Twitteri kontol, et kummalised jalanõud on täiesti ehtsad - tossude küljest ei käi ära ei pandade pead ega ka kõrvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles