Nimekas treener avaldas Ronaldo ja Messi kohta uue teooria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (esiplaanil) ja Cristiano Ronaldo.
Lionel Messi (esiplaanil) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger andis nädalavahetusel intervjuu Prantsuse telekanalile beIn Sport ning teiste teemade hulgas arutles mainekas prantslane ka Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo omavahelist konkurentsi.

Viimastel aastatel on maailma jalgpallis pidanud suurduelli just Madridi Reali staarründaja Ronaldo ja Barcelona tähtmängija Messi. Kui varasematel aastatel on omavahelises võitluses peale jäänud Barca ründaja, kes noppis maailma parima mängija auhinna aastatel 2010-2012, siis viimati välja jagatud Ballon d'Origa läks koju Ronaldo, kes on ka tänavusel aastal jätkanud võimsa hooga ja vedanud Reali koduse Hispaania liiga liidriks.

Messi on samal ajal alustanud uut hooaega veidike tagasihoidlikumalt - Ronaldo 18 liigaväravale on argentiinlasel vastu panna seitse tabamust. Asjade selline käik on pannud mitmed jalgpallieksperdid arutlema, mis võib Messi nii-öelda kehva vormi põhjuseks olla, ning omapoolse lahenduse on välja pakkunud Londoni Arsenali juhendaja Arsene Wenger.

«Kui Messi näeb, kui palju väravaid Ronaldo on löönud, siis see mõjutab tema moraali,» väitis Wenger Prantsuse telekanalile beIn Sport. «Kui teda (Messit- toim.) kasutatakse äärel (ja Luis Suarezt keskel), siis ei suuda ta hoida samal tasemel oma väravaskoorimist. Ta ei ole sellega rahul,» lisas Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles