Carlos Tevez kaalub karjääri lõpetamist

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez vaidleb kohtunikuga
Carlos Tevez vaidleb kohtunikuga Foto: SCANPIX

26-aastane Argentina jalgpallikoondise ründaja Carlos Tevez šokeeris üldsust teatega, et kaalub sportlaskarjääriga lõpparve tegemist.

«Iga päevaga väheneb tahe Euroopas olla ning jalgpalli mängida. Arvan, et tegutsen aktiivselt veel 2-3 aastat ning seejärel suundun tagasi kodumaale,» sõnas Inglise kõrgliigaklubi Manchester City mängumees.

Tevez lisas, et soovib rohkem aega koos perega veeta. «Viimased kaks aastat pole ma oma tütreid peaaegu näinudki. Nad kasvavad minuta üles. Tahan rohkem tütarde kõrval olla, neid toetada,» rääkis Tevez, kellele jalgpall enam nii suurt naudingut ei paku. «Raske on mängida, kui mõtted on mujal.»

Tevez andis mõista, et tõuke karjääri lõpetamiseks andis ka Lõuna-Aafrika jalgpalli MM, kus Argentina veerandfinaalis Saksamaale alistus 0:4. «See oli mu karjääri raskeim üleelamine, mida ma siiani peast välja ei saa,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles