Halvatud endise F1 sõitja karm hinnang: Bianchi olukord on palju hullem kui Schumacheril

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja endine sõitja Philippe Streiff, kes 1989. aastal toimunud õnnetuse järel jäi halvatuks, kommenteeris vormelimaailma viimasel aastal raputanud kahte tõsist õnnetust ning leidis, et Jules Bianchi tervis on halvemas seisus kui Michael Schumacheri oma.

1989. aastal raske õnnetuse järel oma jäsemetest liikuvuse kaotanud ja ratastooli jäänud Streiff on kindel, et oktoobrikuus rajatraktorile otsa sõitnud ja koomasse langenud Bianchi jaoks saab võimalik taastumine olema raskem kui möödunud aasta lõpus suusaõnnetuse tagajärjel tõsiselt kukkunud Schumacheri jaoks.

«Kahjuks on tema seisund endiselt halb. Ta on ikka veel koomas ja teda ei saa Jaapanist Euroopasse tuua,» rääkis Streiff Prantsuse telekanalile oma kaasmaalasest. «Kui ta koomast üles ärkab, on ta väga tõsiselt vigastatud. Arvan, et tema puhul on asi tõsisem kui Schumacheri puhul,» nentis Streiff.

Lisaks Bianchi olukorrale jagas Streiff Europe 1 kanalile antud intervjuus infot ka kuulsa sakslase olukorra kohta. «Schumacheril võib parem olla, aga kõik on suhteline. Olukord on väga raske, sest ta ei suuda rääkida. Ta on sarnaselt minuga liikumisvõimetult ratastoolis ja kannatab mäluprobleemide all. Võib-olla perekonnaga koosolemine aitab tal kiiremini taastuda, aga seda on raske öelda,» nentis Streiff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles