Järgmised mehed üritavad tiitlimatšis Klitškod peatada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško meistrivöödega.
Vladimir Klitško meistrivöödega. Foto: SCANPIX

Raskekaalupoksi WBA WBO, IBO ja IBFi meistrivööde omanik Vladimir Klitško alistas laupäeval tiitlimatšis bulgaarlase Kubrat Pulevi ning nüüd vaadatakse juba ette tema võimalike järgmiste vastaste peale.

Kui Pulev on teada andnud, et ta sooviks kordusmatši, siis Klitško mänedžeri Bernd Boente sõnul on võimalikeks vastasteks hoopis Bryant Jennings või WBC meistrivöö eest heitlema hakkavad Bermane Stiverne ja Deontay Wilder.

30-aastane ameeriklane Jennings on senise profikarjääri jooksul pidanud 19 matši, millest ta on kõik ka võitnud. Kümme kohtumist on lõppenud seejuures nokaudiga.

Kanadat esindav 36-aastane Stiverne on praegune WBC meistrivöö omanik ja karjääri 26st matšist on ta võitnud 24, kaotanud ühe ja viigistanud ka ühe. Stiverne läheb järgmisena tiitlimatšis vastamisi Wilderiga, kuid praeguseks ei ole matši kuupäeva veel paika saadud.

29-aastane ameeriklane Wilder on senise karjääri jooksul võitnud kõik oma 32 matši. Seejuures on 201 cm pikkune mees nokauteerinud kõik oma vastased. Kuna Wilderi ja Stiverne duelli toimumise aeg pole veel paigas, siis peetakse Klitško tõenäoliseks vastaseks Jenningsit. Klitško järgmine matš peaks kõigi eelduste kohaselt aset leidma kevadel.

Lisaks soovib ukrainlasega muidugi poksida ka 42-aastane vanameister Shannon Briggs ja mõningate kõlakate kohaselt võiks matš ka New Yorgis järgmisel aastal aset leida, kuid praegu peetakse seda pigem ebatõenäoliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles