McLaren võib maailmameistri lahkumispeo rikkuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button.
Jenson Button. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskond lubas varasemalt, et tiimi järgmise aasta sõitjad tehakse avalikuks enne hooaja viimast etappi Abu Dhabis. Tänavusele hooajale pannakse punkt juba sel pühapäeval, kuid eile teatas McLareni meeskond, et enne pühapäeva ei avaldata siiski midagi.

Seega on paljud fännid vihased, kuna pühapäevane etapp võib jääda 2009. aasta maailmameistri Jenson Buttoni karjääri viimaseks ja seega võib ta ilma jääda väärilisest hüvastijätust, kirjutab The Telegraph.

Button asub pühapäeval vormel-1 sarjas 266. korda starti ning eile avaldasid Buttoni fännid sotsiaalmeedias McLareni viimase otsuse üle pahameelt. Telegraph Spordi teatel sõidavad järgmisel hooajal McLarenis Fernando Alonso ja Kevin Magnussen ja Buttoni karjäär vormel-1 sarjas saab läbi.

Seega sooviksid fännid, et Button saaks vormel-1 sarjaga vääriliselt hüvasti jätta, kuid praegu ei ole ametlikult teada, mis Buttonist edasi saab. McLaren teatas viimati, et enne 1. detsembrit nad tuleva aasta pilootide nimesid ei avalda.

Buttonist rohkem F1-starte on kirjas vaid Rubens Barrichellol (322) ja Michael Schumacheril (307).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles