Lionel Messi vihjas FC Barcelonast lahkumisele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (paremal) koos Luis Suarezega.
Lionel Messi (paremal) koos Luis Suarezega. Foto: SCANPIX

Alates 13-eluaastast FC Barcelona jalgpallimeeskonna ridadesse kuuluv Lionel Messi teatas, et ta võib millalgi ka oma praegusest klubist lahkuda.

Messi rääkis Argentina väljaandele Ole, et ta tahab jätkata oma karjääri Nou Campil, kuid mängijad ei saa alati oma tahtmist.

«Praegu olen ma Barcelonas ja ma mõtlen vaid sellele, et meil oleks hea hooaeg ja võidaksime kõik soovitud tiitlid,» sõnas Messi. «Seejärel vaatame asja edasi. Jalgpallis võib kõik väga kiiresti muutuda.»

«Olen ka varasemalt öelnud, et kui kõik oleks minu teha, siis ma jääksin elu lõpuni Barcelonasse. Alati aga ei saa kõike soovitut ja eriti on niimoodi jalgpallis. Jalgpallis juhtub igasuguseid asju ja kõik võib kiiresti muutuda. Need asjad on keerulised ja Barcelonas aset leidvad sündmused muudavad asja veel keerulisemaks,» lisas Messi.

Messi leping Barcelonaga kehtib 2018. aastani ja tema väljaostuklausliks on 250 miljonit eurot. Samas on klubis ka veidike ebastabiilsed ajad ning 2016. aastaks plaanitud valimisi plaanitakse fännide survel tuua juba järgmisele suvele.  

Messi teenete vastu on kõige rohkem huvi tundnud PSG ja Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles