Londoni Chelsea plaanib kahte suurostu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

Tänavust hooaega suurepäraselt alustanud Londoni Chelsea jalgpallimeeskond vaatab siiski ka hoogsalt tulevikku ning tiimi soovitakse täiendada esmaklassiliste mängumeestega. Praegu on Briti meedia teatel Chelsea silmapiiril kaks Saksamaa koondise tugitala.

Alates tänavusest suvest on räägitud, et Dortmundi Borussia staar Marco Reus lahkub järgmisel suvel 20 miljoni euro eest Dortmundist ja tema vastu tunnevad huvi nii Manchester City, FC Barcelona, Madridi Real ning Liverpool. Viimastel nädalatel on aina enam räägitud, et Reusi ostab ära hoopis Chelsea.

The Daily Expressi andmetel on Chelsea juhendaja Jose Mourinho haaranud Reusi küsimuses ise ohjad ja sakslase hankimine on tema peamiseks sooviks.

Lisaks tahab Chelsea tuska valmistada konkurentidele ja nii on nad väidetavalt Londoni Arsenali nina alt ära napsamas ka praegu Madridi Reali ridadesse kuuluvat Sami Khedirat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles