Viimsi üllatas käsipalli Eesti meistriliigas Kehrat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meitsrivõistlustel valmistas täna üllatuse Viimsi meeskond, kes võitis võõral väljakul 31:27 Kehrat. Kusjuures veel poolajal juhtis kodumeeskond nelja väravaga (18:14).

Võitjate kasuks viskas Siim Pinnonen kümme väravat. Priit Poks, Sten-Erik Lepp, Aleksander Oganezov ja Tarmo Ulla lisasid neli tabamust. Kehra resultatiivseim oli seitse väravat visanud Jorma Käsper.

Enne mängu:

Kehralased on tänavu võitnud kõik Meistriliiga kohtumised ja lisaks sellele saadi nädalavahetusel Balti liigas võit Riihimäki Cocksi üle, mis tõstis neid liidrikohta jagama. «Mängisime soomlaste vastu hästi, ent Viimsit ei tohi me alahinnata. Nad teavad, et meil on näiteks võrreldes Servitiga lühikesem pink, mida üritatakse ära kasutada,» sõnas Kehra peatreener Jüri Lepp ning hindas hooaja edukat algust. «Uued leegionärid on meile palju juurde andnud, kuid teisalt tunneme puudust mullustest liidritest Uku-Tanel Laastust ja Jürgen Roobast. Praegu on heas hoos Marko Slastinovski, aga koosseis on meil siiski küllaltki õhuke.»

Viimsi on viimastel aastatel võtnud Kehra üle vähemalt ühe võidu. «Lähme ka seekord väljakule mõttega, et neid näpistada,» ei varjanud Viimsi juhendaja Ain Pinnonen. «Palju sõltub aga Kehra motivatsioonist ning sellest, kas meie puurisuul seisab viimasel ajal haigusega kimpus olev Siim Patrael või mitte. Hea väravavaht toob käsipallis juba ju pool võitu koju ära.»

Tabeliseis 6. vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12, Põlva Serviti 10, Viljandi HC 10, HC Viimsi/Tööriistamarket 8, Audentes 3, Aruküla SK 2, Valga Käval 2, SK Tapa 1 punkt.

Väravaküttide edetabeli tipp: Andris Celminš (Valga Käval) 56, Ott Varik (Viljandi HC) 45, Marko Slastinovski (HC Kehra/Horizon Pulp&Paper) 39, Karl Roosna (Viljandi HC) 35, Andre Sild (Aruküla SK) 34, Mihkel Vaher (Aruküla SK) 34, Karl Toom (Audentes) 33, Kristo Järve (Viljandi HC) 32, Sander Annula (SK Tapa) 29, Kaspar Lees (HC Kehra/Horizon Pulp&Paper) 29 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles