Teppani ja Aganitsa meeskond sai Itaalias esimese võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased Itaalias - Renee Teppan (paremal) ja Andri Aganits.
Eestlased Itaalias - Renee Teppan (paremal) ja Andri Aganits. Foto: Erakogu

Möödunud pühapäeval oli põhjust rõõmustamiseks Itaalias mängivatel võrkpalluritel Renee Teppanil ja Andri Aganitsal, kelle meeskond Altotevere Citta di Castello sai SuperLega viiendas mängus esimese võidu. Kodusaalis oldi tasavägise lahingu järel 3:2 üle Padova Tonazzo meeskonnast.

Aganits tegi kaasa kogu mängu, temporündaja tõi rünnakul viis punkti (resultatiivsus 83 protsenti), blokis lisas veel kaks ja pallingul ühe. Diagonaalründaja Teppan alustas mängu põhikoosseisus ning jõudis kahe geimiga koguda kuus punkti (rünnak 43 protsenti). «Põhi diagonaal väänas soojendusel servimise ajal jalga ja nüüd on meil mõlemad ungarlased hüppeliigese vigastusega väljas,» selgitas Aganits rahvuskaaslase põhikoosseisu arvamist volley.ee-le.

Teises geimis otsustas peatreener Paolo Montagnani aga Teppani asemele platsile vahetada Goran Marici, kes tõi kogu järgneva mänguga vaid seitse silma ja jäi efektiivsuses miinusesse. Tiimi parimad olid nurgaründajad Dore Della Lunga (20 punkti) ja Luigi Randazzo (17).

Teppan sõnas mängu kohta, et võit tuli raskelt, aga sellega sai fännide ees häbi natukene maha pesta. Väljavahetamise põhjusena tõi Teppan välja fakti, et pole nähtavasti veel treeneri täielikku usaldust ära teeninud: «Eks ma teadsin, et ma lühikese kõrre otsas ripun seal mängus, aga et mind juba esimese blokki löögi järel välja võetakse, seda poleks uskunud.»

Järgnevatele mängudele mõeldes arvas Teppan, et meeskond peab mitmekülgsemat mängu näitama ja ründajatele rohkem ruumi tegema: «Praegusel hetkel ei ole vastaste keskblokeerijatel erilisi raskusi kahese bloki ehitamisel, ka kiire tõste puhul.»

SuperLega esikohal on viis mängu võitnud Modena Volley ja Lube Treia (mõlemal 15 punkti), järgnevad samuti viie võiduga Trentino Diatec (14 punkti 6 mängust) ja Ravenna (12/6), Altotevere on 13 võistkonna arvestuses jätkuvalt 11. kohal. Järgmises voorus on Altotevere vastaseks võõrsil Lube Treia, mäng peetakse 23. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles