Bianchi perekond teatas järjekordse hea uudise

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Kui eile teatas vormel-1 sarja sõitja Jules Bianchi perekond, et oktoobri alguses raske avarii teinud prantslane on koomast välja toodud, siis lisaks on Bianchi nüüdseks viidud ka Prantsusmaa haiglasse.

Bianchi perekond teatas eile, et ligikaudu seitse nädalat pärast Jaapanis Suzuka ringrajal toimunud rasket õnnetust on Bianchi toodud koomast välja, kuigi ta on endiselt teadvusetu. Sõitja perekond lisas Facebookis tehtud avalduses, et heaks uudiseks on seegi, et Bianchi olukord on võimalikult stabiilne selleks, et ta suudeti viia Jaapanis asuvast Yokkaichi haiglast Prantsusmaale.

«Kuigi olukord on endiselt tõsine ja võib sellisena püsida, otsustati, et Jules oli piisavalt stabiilne selleks, et toimetada ta kodumaale Prantsusmaale. Seetõttu kinnitame kergendustundega, et Jules toimetati eile õhtul õhutranspordi abil Jaapanis asuvast Yokkaichi meditsiinikeskusest Nice'i keskhaiglasse,» selgitas Bianchi perekond.

25-aastane Bianchi tegi raske avarii 5. oktoobril, kui kaotas Suzuka ringrajal sõidetud etapi lõppfaasis oma masina üle kontrolli ja sõitis otsa raja kõrval teise sõitja Adrian Sutili masinat ära vedanud rajatraktorile. Bianchi viidi seejärel kohalikku haiglasse, kus talle sooritati operatsioon, hiljem diagnoosisid arstid, et prantslasel on raske ajutrauma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles