Humoorikas video: väravavaht kaitseb viis uskumatut penaltit oma näoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yale Bulldogsi meeskonna vapper väravavaht.
Yale Bulldogsi meeskonna vapper väravavaht. Foto: Video / youtube

Maailma spordimeediat on vallutamas humoorikas video USAs peetud ülikoolide vahelisest jalgpallimatšist, kus Yale Bulldogsi väravavaht kaitseb viis vastaste penaltit ära oma näoga.

Omapärases videoklipis asuvad viigimängu järel penalteid lööma Yale Bulldogsi ja North Carolina Tar Heelsi meeskonnad. Mängu kangelaseks osutub Yale'i tiimi väravavaht, kes suudab ära kaitsta kõik vastaste penaltid, ent seda vägagi omapärasel moel.

Kui esimese penalti jaoks teeb Yale'i puurilukk hüppe ja tundub kogemata palliga näkku saavat, siis järgmisel katsel tundub palliga näkkusaamine olevat juba kummaline juhus. Kolmanda penalti ajal tuleb taarub väravavaht taas puurisuule, ent heidab pikali, jäädes seljaga lööja poole. Kummalisel kombel suudab North Carolina meeskonna lööja aga siiski palli teele saata just sel hetkel, kui Yale'i väravavaht end ringi pöörab, ning taas on pall puuriluku näos. Veelgi omapärasemalt mööduvad neljas ja viies penalti, mille ajal räsitud Yale'i väravavaht toolil istub ja koguni väravast eemale roomab, aga siiski kokkuvõttes palliga näkku saab.

Humoorikat videot ei tasu küll tõe pähe võtta, kuid häid nippe võib siit õppida mõnigi väravavaht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles