Venno ja Juhkami avasid Meistrite liigas võiduarve

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondislaste koduklubi.
Eesti koondislaste koduklubi. Foto: www.cev.lu

Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Oliver Venno koduklubi Innsbruki Hypo Tirol avas Euroopa Meistrite Liigas võiduarve kolmapäeva õhtul, kui kodusaalis mängiti kindlalt 3:0 (22, 19, 14) üle Tšehhi klubi Ceske Budejovice Jihostroj. Avavoorus jäädi kaks nädalat tagasi mäletatavasti võõrsil 1:3 alla Antwerpeni Precurale.

OVenno tegi kaasa kogu mängu ja oli 14 punktiga meeskonna resultatiivselt teine mängija. Ette tõstetud palle realiseeris diagonaalründaja 64% resultatiivsusega, kasuteguriks kujunes +11, vahendas volley.ee.

Juhkami seekord põhikoosseisu ei mahtunud ja sekkus mängu esimeses ja kolmandas geimis episoodiliselt, ainsa punkti tõi ta blokis.

Juhkami sõnas volley.ee-le, et meeskond on tulemusega rahul, sest vajalikud 3 punkti saadi kätte. «Tegemist oli Hypo Tiroli esimese Meistrite Liiga vōiduga kodus pärast 2010. aastat, mistõttu oli eilne kõigi jaoks väga suur sündmus.»

Enda eemalejäämine üllatas mõnevõrra Juhkamit. «Alustati kahe teise nurgaründajaga, aga ju oli treeneril visioon, kus seekord olid platsil teised mehed. Nad mängisid hästi ja eriti hästi tegutses minu kohal mänginud Koraimann. Olen väikesest haigusest, mis nädal tagasi kimbutas, taastunud ja vorm on hea. Järgmistes treeningutes ja mängudes pean tōestama, et olen pōhikuuiku kohta väärt,» jätkas Juhkami.

Peatreener Stefan Chrtiansky kiitis kohtumise järel Vennot. «Soovin õnnitleda kogu meeskonda. Suutsime oma mänguplaani ellu viia, eriti pallingul. Panime nende vastuvõtjad surve alla kohe mängu algusest ja suutsime hästi toimima saada ka bloki- ja kaitsemängu. Minu hinnangul oli mängu parim Lorenz Koraimann, kes taastas oma enesekindluse. Hästi esines kogu meeskond, Oliver Venno panus oli oluline just võtmepunktide mängimisel. Võit oli meile väga tähtis ja loodan, et suudame sama kvaliteeti näidata ka järgmistes Meistrite Liiga mängudes,» hindas Chrtiansky meeskonda kõrgelt.

Pariisi Volley, kus temporündaja kohal mängib Ardo Kreek, kohtub Meistrite Liigas täna õhtul eesti aja järgi kell 21:30 algavas mängus Treia Cucine Lube meeskonnaga Itaaliast. Vastaste nimekirjas leiame hulga võrkpalli suurnimesid nagu Alessandro Fei, Hubert Henno (Prantsusmaa), Simone Parodi, Dragan Stankovic (Serbia), Bartosz Kurek (Poola), temporündaja rollis leiame ka Soome koondislase Konstantin Shumovi. Kohtumise otseülekannet saavad huvilised jälgida Laola1.TV vahendusel SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles