Hispaania raadio: Khedira siirdub suvel Bayernisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira.
Sami Khedira. Foto: SCANPIX

Pikka aega erinevate meeskondadega seotud Sami Khedira klubivahetuse saaga tundub olevat lõpuni jõudnud, sest väidetavalt on Saksamaa jalgpallikoondise poolkaitsja sõlminud eellepingu Müncheni Bayerniga.

Nimelt teatas Hispaania juhtiv raadiokanal spordi kajastamisel Cadena SER täna, et Real Madridiga käimasoleva hooaja lõpuni lepingut omav Khedira on oma edasise tuleviku osas otsuse teinud, vahendab Soccernet.ee.

Nii Arsenali, Chelsea kui Manchester Unitedi huviorbiidis olnud Khedira sõlmis raadio andmeil juba Saksamaa suurklubiga ka eellepingu, et suvel Pep Guardiola käe alla mängima siirduda.

27-aastase Saksamaa koondislase lahkumist Real Madridist peeti juba pikemat aega tõenäoliseks ning veel eile tunnistas mehe koondisekaaslane Per Mertesacker, et ta soovitas Khediral Arsenaliga liituda. Sellest hoolimata peeti seni tõenäoliseimaks kosilaseks Londoni Chelseat, keda juhendab Khedira eelmine treener Jose Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles