Vassiljev: servivigu oli liiga palju, see tundub olevat Eesti võrkpalli murekoht

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev.
Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev. Foto: Erik Prozes

Tallinna Selveri võrkpalliklubi peatreener Rainer Vassiljev ei suutnud meeskonda CEV Cupi esimesest ringist kaugemale juhtida, kui Soome klubile Sastamala VaLePa kaotati kordusmängus 1:3. Juhendaja jäi aga vastupidiselt 0:3 kaotatud avakohtumisele mängijate esitusega rahule.

«Saime igas geimis geimilõppe mängida, mis on igati positiivne, publikule oli nauditav etendus,» sõnas Vassiljev. «Tänane mängu-eelne sõnum oli meestele, et oma tegutsemist tuleb nautida. Ja meestel oli säde silmis ning anti kõva lahing. Soomlased olid aga ka ilma oma liidri Olli Kunnarita visad ja nende üldmäng on ikka väga hea.» Kunnari, kes tõi avamängus Sastamalale 21 punkt, jäi korduskohtumises algkoosseisust välja ja sekkus vaid paaril korral servima.

Selveril alustas sidemängija kohal Andres Toobali asemel Ergo Sartakov, kes leidis kaaslastega kohe hea klapi. «See oli taktikaline käik, et soomlasi üllatada. Nii Ergo kui hiljem sekkunud Toobal said oma ülesannetega täna hästi hakkama. Lincolni (Lincoln Williams-toim) panus oleks võinud suurem olla,» ütles peatreener.

«Nuriseda võib servivigade kallal, mida oli ilmselgelt liiga palju. See on hetkel Eesti võrkpalliklubide suur murekoht,» lisas Vassiljev.

Selveri kogenuim mees Martti Rosenblatt lisas, et üle pika aja oli koostöö sidemängijatega hea. «Võrreldes avamänguga nagu öö ja päev. Sidemängijate ja ründajate koostöö toimis üle pika aja hästi, viimasel ajal on meil sellega suuri probleeme olnud,» sõnas Rosenblatt. «Kui võrrelda tänast vastast Schenker liiga meeskondadega, siis Sastamala teeb vähem vigu ja nende üldmäng on väga hea.»

Selver langes seega aste nõrgemasse sarja ehk CEV Challenge Cupile, kus vastaseks Kreeka klubi Alexandroupolise Ethnikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles