Piquet: Massa süüdistab mind siiani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelson Piquet juunior.
Nelson Piquet juunior. Foto: AFP / Scanpix.

Vormel-1 piloot Nelson Piquet juunior avaldas, et Felipe Massa süüdistab teda siiani selles, et ta kaks aastat tagasi MM-tiitlist ilma jäi.

Massa kaotas kaks aastat tagasi MM-tiitli vaid ühe punktiga, ent oma osa oli sel ka Piquet’l. Mäletatavasti lahvatas eelmisel aastal suur skandaal, kui selgus, et Piquet tegi 2008. aasta Singapuri GP-etapil meelega avarii, et aidata oma toonasel tiimikaaslasel Fernando Alonsol etapp võita, vahendab Planet-F1.

Nüüd rääkis Piquet, et Massa on teda eelmisest aastast saadik tiitlikaotuses süüdistanud. Piquet rääkis intervjuus Istoe ajakirjale, et sai varem teiste brasiillaste Massa ja Rubens Barrichelloga väga hästi läbi, aga pärast Singapuri skandaalset etappi kõik muutus. «Massa oli väga pahane, ta süüdistab siiani mind, tema arvates jäi ta minu pärast MM-tiitlist ilma,» rääkis Piquet. «Pole mõtet temaga vaielda, et tegelikult jättis ta Ungari etapi pooleli, nii tema kui Ferrari tegid vigu, rääkimata tema kehvast õnnest. Ta on siiani väga pahane. Mõistan teda, aga ma ei taha enam selle pärast kannatada. Ma pole pärast juhtunut temaga rääkinud. Oleme aeg-ajalt kohtunud, aga me ei hoia enam sidet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles