Paul ja Griffin vedasid Clippersi Heati vastu kindlalt võidule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Paul (vasakul) ja Blake Griffin on istuli ehmatanud Miami tagamehe Shabazz Napieri.
Chris Paul (vasakul) ja Blake Griffin on istuli ehmatanud Miami tagamehe Shabazz Napieri. Foto: SCANPIX

Korvpallilliigas NBA peeti läinud ööl vaid kaks kohtumist, kus võidu said kirja Los Angeles Clippers ja Sacramento Kings.

Chris Paul ja Blake Griffin viskasid mõlemad 26 punkti ning Clippers oli võõrsil 110:93 parem ilma vigastatud Dwyane Wade'ita mängivast Miami Heatist. Mäng tehti ära juba esimese veerandajaga, mille külalismeeskond võitis 39:15. Paul andis ka 12 korvisöötu, Griffini arvele jäi lisaks visatud punktidele seitse lauapalli, neli korvisöötu ja kolm vaheltlõiget. J.J. Redick lisas 14 punkti, kõik oma punktid pealtpanekutest kogunud Deandre Jordani arvele jäi 12 punkti ja 11 lauapalli.

Pärast 2011. aastal märtsi esmakordselt kolmanda järjestikuse kodumängu kaotanud Miami meeskonna parim oli 28 punktiga Chris Bosh, Shabazz Napier lisas 17 punkti. Clippersil on tabelis kirjas seitse võitu ja neli kaotust, millega hoitakse läänekonverentsis seitsmendat kohta. Heat on kuue võidu ja kuue kaotusega idakonverentsis samuti seitsmendal kohal.

Sacramento Kings sai kodus 103:88 jagu Chicago Bullsist. Demarcus Cousins tõi võitjatele 22 punkti ja võttis 14 lauapalli, Rudy Gay lisas 20 punkti ning Darren Collison 17 punkti, 12 korvisöötu ja kuus lauapalli. Ilma vigastatud Derrick Rose'i ja Pau Gasolita mänginud Bullsi parim oli 23 punkti ja kaheksa lauapalliga Jimmy Butler. Kingsil on tabelis seitse võitu ja viis kaotust, Bulls jätkab kaheksa võidu ja nelja kaotusega idakonverentsi kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles