Maradonast võib saada Aston Villa peatreener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: SCANPIX

Legendaarne argentiinlane Diego Maradona võttis ühendust Inglismaa jalgpalliklubi Aston Villaga ning teatas, et oleks valmis asuma klubi peatreeneriks.

Aston Villa senine peatreener Martin O’Neill astus eelmisel nädalal ametist tagasi, praegu peab treeneriametit Kevin McDonald, kirjutab Eurosport.

Aston Villaga on seostatud nii USA koondise peatreenerit Bob Bradley’t kui ka Ajaxi lootsi Martin Joli, ent Maradona usub, et just tema oleks neile sobilik peatreener.

«Diegole meeldib mõte tulla Euroopasse ja juhendada Aston Villat,» sõnas Maradona esindaja Walter Soriano Sunday Mercuryle. «Talle meeldib Inglismaa jalgpall ning Inglismaa elu, ta oleks täiesti kindlasti valmis sinna kolima.»

Siiani Argentina koondist juhendanud Maradona pani ameti maha pärast tänavust MM-finaalturniiri, kus Argentina mäng jättis alguses üsna hea mulje, ent veerandfinaalis saadi hävitav 0:4 kaotus Saksamaalt.

«Kui Aston Villa omanik Randy Lerner teeks Diegole tõsise pakkumise, olen kindel, et ta saaks positiivse vastuse,» avaldas Soriano. «Ta peab praegu läbirääkimisi mitmete Euroopa klubidega, nende seas on ka veel üks Inglismaa klubi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles