Räikköneniks kehastunud Vettel naerutas ajakirjanikke

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Viimaseid päevi vormel-1 sarjas valitseva maailmameistri staatust nautiv Sebastian Vettel andis enne Abu Dhabi GP vabatreeningute algust esimese pressikonverentsi Ferrari ametliku sõitjana ning alustas kohe ajakirjanike naerutamist.

Vettelilt päriti uue tiimikaaslase Kimi Räikköneni kohta, kes on nimetanud sakslast korduvalt vormel-1 sarjas oma ainsaks sõbraks. «Milliseks kujuneb sinu arvates koostöö Kimiga? Kas see on sulle lihtsam kui mõnele teisele?» küsis üks ajakirjanik.

«Jah,» kõlas Vetteli vastus.

Seejärel saabus saali pikk vaikus, kuni kõik naerma pahvatasid. «Kimi vastaks just nii, eks?» muigas Vettel seepeale. «Ta on tegelikult sõitjate seas see tüüp, kellega on kõige lihtsam suhelda. Ja kui me räägime ainult sõitjaoskustest, siis nendes ei kahtle küll keegi. Isiklikul tasandil on ta väga otsekohene ja kuna me saame hästi läbi, ei teki meil küllap mingeid probleeme. Austame teineteist ja sellest on abi, isegi kui peaks mõni keeruline olukord tekkima,» iseloomustas Vettel Räikköneni, kellega ta käib sageli koos sulgpalli mängimas ja veedab ka väljaspool vormel-1 sarja aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles