Kindel eesmärk – eurosarjas tuleb edasi pääseda

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel)
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel) Foto: Margus Ansu

Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting ei varja, et täna kodus peetavas eurosarja kohtumises Itaalia klubi Terraquilia Handball Crapiga rahuldab teda ainult võit. Tegelikult isegi võit piisava varuga, mis lubaks nädal hiljem võõrsil peetavale korduskohtumisele minna rahulikuma südamega.

«Meie eesmärk on Challenge Cupi sarjas kindlasti edasi pääseda. Oleme selle nimel vaeva näinud ja teinud tõsist tööd,» lausus Musting. «Usun, et selleks on meil võimalused olemas, peame vaid tegema kõik oma asjad korralikult.»

Eurosarjas suurte kogemustega Servitit nimetatakse selle paari soosikuks ka sellel tasemel vähekogenud Terraquilia klubi kodulehel. Ilmselt on kõigil käsipallisõpradel meeles kaheksa aasta tagune vägev seeria, kui Serviti alistas eurosarjas järjest kolm vastast ning tõstis sellega Eesti klubikäsipalli uuele tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles