Aigar Leok tegi vigastuspausi järel esimese stardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok.
Aigar Leok. Foto: Karli Saul

Kevadel Itaalia meistrivõistlustel kukkunud ja vigastada saanud krossimees Aigar Leok tegi laupäeval Räpinas peetud motokrossil Isad ja pojad oma esimese stardi pärast vigastuspausi.

Tagasitulek krossirajale oli edukas, MX1 klassis osalenud Leok võitis ssõidu Toomas ja Jüri Triisa ees, vahendab Ruudulipp.

Itaalia tehasemeeskonnas TM sõitev Aigar Leok, kes kukkus raskelt Itaalia lahtiste motokrossi meistrivõistluste veebruaris sõidetud teisel etapil Castiglione del Lagos, oli sunnitud tegema pika võistluspausi.

Räpina stardist ei maksa aga Leoki sõnul midagi järeldama hakata. «Mõtlesin, et mis ma siin kodus ikka passin, lähen parem sõitma. Arstid on öeldnud, et eks vaikselt võib proovima hakata,» rääkis ta Ruudulipp.ee veebilehele. «Ega ma ju mingit trenni pole teinud, lihtsalt tuli selline tunne peale, et võiks ühe sõidu kaasa teha.»

Kukkumises saadud maksarebend on korralikult paranenud, küsimusele, kas see nüüd segas ka või mitte, vastas Leok rõõmsalt: «Õige krossimees peabki natuke valu tundma, muidu pole asi õige. Väga lahe oli taas sõita, käed on villis, õige värk!»

Hetkel kavatsebki Leok sõitu rahulikult võtta. «Eks ma praegu selline hobimees olen, kui tunne on, siis lähen sõitma, kui ei, siis mitte. Pühapäeval teen äkki Munamäe torni krossil kaasa. Eks näis, üks sõit korraga, tark ei torma,» naeris ta.

MM-etapil osalemiseks peaks siiski eraldi ettevalmistuse tegema, sinna pole Leoki arvates niisama hobikorras mõtet minna ja jätab siin kõik otsad lahtiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles