Aare Halliko mõistab täna taas õigust tulises Euroliiga kohtumises

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Halliko.
Aare Halliko. Foto: Erakogu

Eesti korvpallikohtunik Aare Halliko mõistab teist nädalat järjest õigust Euroliigas. Kui möödunud nädalal piisas sõidust Klaipedasse, siis sel nädalal tuli lennata Istanbuli, et olla kohal Galatasaray ja Crvena Zvezda kohtumisel, kirjutab basket.ee.

Kui hinnata vastaste rahvust, temperamenti ja tabeliseisu, võib uskuda, et küllap on tegu Halliko jaoks seni tänavuse kõige tulisema pallilahinguga. Viie vooru järel on Istanbuli klubil kirjas kaks ning Belgradi meeskonnal kolm võitu, üks neist Galatasaray üle kodus.

Galatasarayd vaevavad vigastused. Ka loobus Türgi klubi tänase matši eel kreeklasest edurivimehe Ian Vougioukase teenetest, kes ei saanud Türgimaal kuidagi mängu käima. Tema asemele püütakse tuua ameeriklasest jõulist äärt Scotty Hopsonit.

Crvena Zvezda üllatas paljusid eelmises voorus, alistades võõrsil Vitoria Kutza Laborali koguni 86:66 (Luka Mitrovic parimana 17p). Samas usub serblane Branko Lazic, et kohtumisest kujuneb üks hooaja raskemaid võõrsilmänge. «Neil on küll rida vigastusi, kuid samas ka piisavalt kogemust, et kodus hästi mängida,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles