Nõmme Kalju sõlmis lepingu veel ühe noore kasvandikuga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju logo.
Nõmme Kalju logo. Foto: jkkalju.ee

Nõmme Kalju kasvandik ja Eesti U-19 jalgpallikoondise kaitsja Märten Kuusk sõlmis Kaljuga kolmeaastase lepingu, mida on võimalik klubil pikendada.

«Mul on hea meel, et 13 aastat pühendumist jalgpallile on viinud lepinguni ühe Eesti tippklubiga, kus on loodud suurepärased arenguvõimalused noortele. Viimase hooaja lõpu õnnestumised on andnud mulle lisamotivatsiooni, et alustada positiivse tooniga järgmise hooaja ettevalmistust Nõmme Kaljus. Tänan klubi usalduse eest ning olen valmis alustama oma jalgpalluri karjääri uuel tasemel,» sõnas Kuusk lepingu sõlmimise järel.

Kalju spordidirektor Sergei Terehhov lisas: «Väga hea meel, et järjekordne klubi oma kasvandik on otsustanud oma karjääri just Kaljus jätkata. Märten on tõestanud end võimeka ning perspektiivika kaitsjana, kellel on olemas kõik eeldused, et tippjalgpallis läbi lüüa.»

Kogu elu Nõmmel elanud kaitsja on mänginud Nõmme Kaljus seitse aastat, aidates 2012 Nõmme Kalju noorte võistkonna U-17 Eliitliiga võitjaks ning järgmisel aastal tehti suuri tegusid Esiliiga B-s, mis samuti meistrina lõpetati. Tänavu käis Kuusk Esiliigas väljakul 16 kohtumises ning lõi neli väravat, sealhulgas kübaratriki FC Puuma vastu standardolukordadest. Samuti tegi ta debüüdi Kalju esindusmeeskonnas, sekkudes vahetusest karikamängus FC Kuresaare vastu.

Kuusk on samuti regulaarne mängumees Eesti noortekoondises, tehes tänavu kaasa Eesti U-19 rahvusmeeskonnas kaasa kaheksas mängus. Eelnevalt on ta ka esindanud U-16 ja U-17 koondiseid.

Tegu on teise Kalju kasvandikuga, kes esindusmeeskonnaga lepingu sõlminud. Eile allkirjastas klubiga lepingu 18-aastane kaitsja Henrik Pürg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles