Tänak tulevast hooajast: peame esimeste rallidega oma kiiruse leidma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Andre Lavadinho

Täna jõudis avalikkuse ette uudis, et Ott Tänak kihutab tuleval aastal autoralli MM-sarjas M-Sporti tehasemeeskonnas. Tänak vaatas samas juba kiiresti ette ka järgmisele hooajale, kus tuleb hakata näitama korralikke tulemusi.

«Peame esimeste võistlustega oma rütmi leidma, kuid õnneks oleme teinud M-Sportiga pikalt koostööd ja oleme läbinud Fiesta RS WRC masinaga väga palju kilomeetreid. Seega ma loodan, et õige kiiruse leidmine ei võta väga palju aega,» rääkis Tänak wrc.com'ile. «Tean, et järgmine aasta saab olema meile suur väljakutse ja lisaks on meie õlgadele pandud suur vastutus, kuid ma olen selleks valmis ja ootan juba uut hooaega.»

«Olen sõitjana saanud palju küpsemaks ja tahan tänada Malcolm Wilsonit, et ta andis mulle teise võimaluse. Tegime sel aastal kõvasti tööd ja tõestasime, et meil on potentsiaali. Siiski poleks midagi saanud Malcolmi ja M-Sportita võimalikuks ja seetõttu olen neile äärmiselt tänulik,» lisas saarlane. «Väga paljud inimesed on jäänud minu kõrvale ja aidanud mul selle pika teekonna läbi teha. Seega olen väga tänulik, et minusse usuti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles